2. generation

Tequila Sunrise slog før første gang dørerne op i 1986, hvilket gør os til en af Horsens ældste restauranter. i 34 år blev restauranten drevet af spanske Ramon Lopez og Jytte Lopez. I 2020 skiftende restauaranten hænder da parrets søn Daniel Lopez tog over sammen med partneren Katrine Schnohr. Mange nye ting er siden sket hos Tequila Sunrise, men visionen er stadig klar; Vi tilstræber af give vores gæster den autentiske mexicanske oplevelse hele vejen rundt. 

God mad laves fra bunden

Mexicansk mad er kendt for sin intense og varierede smag, der kun opnås ved at bruge helt friske råvarer. Hos Tequila Sunrise tilbereder vi alle retter fra bunden. På menukortet er hjemmelavet majschips, salsa og is eksempelvis at finde. Bygget på gamle familieopskrifter som vi holder kært. 

Madspild

Vi er stolte over det madspild vi har - vi har nemlig ikke ret meget af det. Vi benytter os af sæsonens råvarer og kombinerer de samme gode friske råvarer på forskellige måder, så alt udnyttes! Et godt gammelt princip som er gået igen i generationerne, og som samtidig lever op til nutidens tilstræbninger om en grønnere fremtid. 

Hari Nandakumar 5U132F Itpg Unsplash