Vores historie

Tequila Sunrise er en familiedrevet restaurant, som åbnede tilbage i 1986 af spanske Ramon Ubric Lopez og hans kone Jytte Ubric Lopez. I 2020 skiftede restauranten hænder, da sønnen Daniel Ubric Lopez og hans kæreste Katrine Schnohr overtog restauranten. Trods ejerskiftet, er visionen stadig klar: Gennem mere end 33 år har vi tilstræbt at at skabe en autentisk stemning i restauranten og i gårdhaven, der får gæsterne til at slappe af og nyde maden og vinen. Og det er vores klare mål, at holde fast i den tradition.

Pexels Photo 175261

God mad laves fra bunden

Mexicansk mad er kendt for sin intense og varierede smag, der kun opnås ved at bruge helt friske råvarer. Hos Tequila Sunrise tilbereder vi alle retter fra bunden. Alle led i tilberedningen af eksempelvis kød foregår i vores eget køkken – et godt håndværksmæssigt princip, der er med til at sikre en høj kvalitet hele vejen igennem.

Pexels Photo 1054014 E1576931518410

Gårhaven

I sommermånederne kan ca. 30 personer tage plads i vores hyggelige overdækkede gårdhave. Terrassevarmere sørger for en behagelig temperatur – også selv om solen er gået ned.

Skærmbillede 2019 10 21 Kl. 13.42.41
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Ved at fortsætte med at bruge vores side, accepterer du at vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Læs mere om vores cookies- og persondatapolitik. Du kan altid finde et link vores cookies- og persondatapolitik i bunden af siden.