Photo 1506377247377 2A5b3b417ebb
Rødvine

BLACK LABEL

Carbenet Sauvignon Gran Reserve "Black Label" Viña Tarapacá

Dyb teglstensrød med orange reflekser. Duften er intens med modne bær (brombær, solbær og jordbær) og krydrede noter af vanille, læder, chokolade, tobak samt et mineralsk strejf. Vinen er blød og rund med noter af blommer, figner og chokolade. Dejlig lang eftersmag. 

Viña Rufina Crianza Bodegas Santa Rufina, Spanien

Vinen fremstår med en flot rubinrød farve i glasset med lilla, næsten blålige reflekser. Duften, som er yderst tiltalende og aromatisk, er intens og fyldt med frugt. Den rigtige frugt fra duften går igen i smagen blandet med noter af eg, krydderier og vanilje. Den samlede oplevelse er en velafbalanceret vin med god struktur og en behagelig eftersmag. 

Viña Tarapacá Carbernet Sauvignon, Chilie

Medium fyldig og blød smag med god tæt frugt og modne tanniner som afsluttes med en kraftfuld eftersmag. En dyb rubinrød farve i glasset med en duft af modne solbær og kirsebær samt noter af mynte, tobak og krydderier såsom sort peber og vanilje. 

Cabernet Sauvignon Grande Reserve Los Vasco, Chilie

Vinen fremstår med en purpurrød farve. Det er en kraftig og meget aromatisk vin med mørke kirsebæ, krydderier og vanille. Velafbalanceret med silkeblød tanniner samt en meget vedholdende, frugtrig og let pebret eftersmag. 

Vendimia Seleccionada Pago de Cirsus, Spanien 

Dyb rød farve med en åben duft af modne kirsebær, lidt balsamico og vanilje fra fadlagringen. Smagen er fyldig og pakker tungen ind i bløde modne tanniner. Kirsebærnoterne fortsætter og intensiteten giver en god lang eftersmag. 

L.A CETTO Nebbiolo Private Reserve, Mexico

Intens rubinrødfarve med granatrøde strejf. En aromatisk og velafbalanceret vin med noter af modne mørke frugter, tørrede blommer, læder, roser og fad i duften. Tør, rund og blød samt en lang og vedvarende smag efterfulgt af krydderier og lakrids. 

L.A. CETTO Zinfadel, Mexico

En mørk og violet farve i glasset. Duft af søde frugter, ristede krydderier og læder. Lang og fyldig smag som leder dig til mexicanske himmelstrøg og varme. Smagen omfavner både chokolade, svesker og mørke blommer som afsluttes i en blød og rund eftersmag. 

 

 

Pexels Photo 4969876
Hvid & Rosé

Frugtig og medium sød

Aussieres Rosé VdP d'Oc Domaines Barons De Rothschild, Sydfrankrig

Aussiéres Rosé har en smuk sart rosa farve med hindbærfarvede reflekser. Duften er udtryksfuld med lækre frugtnoter og boljser. I munden er vinen rund, saftig og lækker med en frisk og krydret afslutning.