Photo 1576271758686 3Dabd9c6aaed
Vores egen øl. på hane

Tequila Sunrise Fadøl 60 kr.

Køl af i skyggen med vores Mexican Lager. Et godt skud lime supplerer den citrale humleprofil. Passer perfekt til vores krydret mad

 

MorzyBeer 70 kr.

Super Brown Ale 6,0% - 50 cl. 

"Denne Brown Ale er brygget i samarbejde med Grauballe Bryghus. En mørk, fyldig og overgæret ale som er brygget på 5 malte og tilsat enebær. Øllet har en tilpas mængde maltsødme, en lav og rund bitterhed. Alt i alt en super Brown Ale som i bund og grund er inspireret af vores smag og en Brown Ale, som vi i alt beskedenhed, synes rammer SPOT ON" - Morzybitten (Jessensgade 3, Horsens)

Dos Equis lager 55 kr.

4,5% Pale lager. En frisk, lys og mild pilsner fra Mexico. Et fint strejf af humle giver noter af frisk græs og en mild humlebitter afslutning. Serveres med lime.

 

Negra Modelo lager 55 kr.

En mørk mexicansk special pilsner med mere smag, duft og farve end den typiske pilsner. Smagen har en rund sødme uden bitterhed. 5,3% alkohol.

 

Alhambra Reserva Roja 60 kr.

En filtreret og brunlig doppelbock med et lifligt skum. Malten spiller hovedrollen i både duft og smag, hvor den bidrager med en behagelig sødme, samt noter af korn, brød, karamel og moden frugt.

 

San Miquel Mahau 60 kr

IPA, 4,5%

San Miquel alkoholfri 40 kr

0,0% 

GUAVA90
Indeholder naturlige farvestoffer og mindre sukker

Mexicansk Sodavand 39 kr.

Vælg mellem varianterne Mango, Guava, Ananas, Mandarin, Grape og Lime

 

Sodavand 35/50 kr.

Coca Cola, Cola Zero, Sprite, Fanta, Danskvand

33/50 cl

Iste 35 kr.

Grøn te & honning

 

Juice 35 kr.

Æble, appelsin

Isvand 20/39 kr.

Pr. Glas/ kande