Photo 1576271758686 3Dabd9c6aaed
Vores egen øl. på hane

Tequila Sunrise Fadøl 50 kr.

Køl af i skyggen med vores Mexican Lager. Et godt skud lime supplerer den citrale humleprofil. Passer perfekt til vores krydret mad

 

Dos Equis lager 50 kr.

4,5% Pale lager. En frisk, lys og mild pilsner fra Mexico. Et fint strejf af humle giver noter af frisk græs og en mild humlebitter afslutning. Serveres med lime.

 

Negra Modelo lager 50 kr.

En mørk mexicansk special pilsner med mere smag, duft og farve end den typiske pilsner. Smagen har en rund sødme uden bitterhed. 5,3% alkohol.

 

Alhambra Reserva Roja 60 kr.

En filtreret og brunlig doppelbock med et lifligt skum. Malten spiller hovedrollen i både duft og smag, hvor den bidrager med en behagelig sødme, samt noter af korn, brød, karamel og moden frugt.

 

Alhambra Reserva 60 kr.

En spansk gylden øl som dufter af en klassisk pilsner med noter af korn. Kornduften suppleres af et dejligt hint af karamel. Øllen er på 6,4 procent alkohol, hvilket giver en kraftigere og mere raffineret pilsner.

 

La Lupolosa IPA 65 kr.

Insurgentes mest præmievindende øl. En West Coast IPA med smgen af grapefrugt og citrus med en tilstrækkelig mængde malt.

Juan Codero Pale Ale 65 kr.

Fra det mexicanske microbryggeri Insurgente. En flot gylden pale ale med en frugtrig aroma af mango og tropiske frugter. Smag af humle, malt og citrus

Trinibla hvedeøl 65 kr.

Hvedeøl fra det mexicanske microbryggeri Insurgente. Tilsat appelsinskal og koriander som giver en kompleks og citrusagtig aroma

GUAVA90
Indeholder naturlige farvestoffer og mindre sukker

Mexicansk Sodavand 39 kr.

Vælg mellem varianterne Mango, Guava, Ananas, Mandarin, Grape og Lime

 

Sodavand 35/49 kr.

Coca Cola, Cola Zero, Sprite, Fanta, Danskvand

 

Iste 35 kr.

Grøn te & honning

 

Juice 35 kr.

Æble, appelsin

Isvand 20/39 kr.

Pr. Glas/ kande