Photo 1576271758686 3Dabd9c6aaed
Vi har udvalgt de bedste øl fra Mexico og Spanien

Tequila Sunrise Fadøl

Køl af i skyggen med vores Mexican Lager. Et godt skud lime supplerer den citrale humleprofil. Passer perfekt til vores krydret mad

55,-

Dos Equis flaskeøl

4,5% Pale lager. En frisk, lys og mild pilsner fra Mexico. Et fint strejf af humle giver noter af frisk græs og en mild humlebitter afslutning. Serveres med lime.

50,-

Negra Modelo flaskeøl

En mørk mexicansk special pilsner med mere smag, duft og farve end den typiske pilsner. Smagen har en rund sødme uden bitterhed. 5,3% alkohol.

55,-

Modelo Especial flaskeøl

En mexikansk special øl brygget på bl.a. majs. Majs giver øllen mere fylde end en almindelig pilsner som udelukkende brygges på bygmalt. Det er en gylden pilsner med en forfriskende smag og diskret efterbitterhed. 4,5% alkohol. Serveres med lime.

55,-

Alhambra Reserva Roja flaskeøl

En filtreret og brunlig doppelbock med et lifligt skum. Malten spiller hovedrollen i både duft og smag, hvor den bidrager med en behagelig sødme, samt noter af korn, brød, karamel og moden frugt.

60,-

Alhambra Reserva flaskeøl

En spansk gylden øl som dufter af en klassisk pilsner med noter af korn. Kornduften suppleres af et dejligt hint af karamel. Øllen er på 6,4 procent alkohol, hvilket giver en kraftigere og mere raffineret pilsner.

60,-

Kronenbourg 1664 Blanch flaskeøl

50,-

Kronenbourg 1664 Blanch flaskeøl

Alkoholfri

40,-

GUAVA90
Indeholder naturlige farvestoffer og mindre sukker

Mexicansk Sodavand 0,37 l

Vælg mellem varianterne Mango, Guava, Ananas, Mandarin, Grape og Lime 39,-

 

Sodavand 25 cl

Coca Cola, Cola Zero, Sprite, Fanta, Danskvand

35,-

Iste

Grøn te & honning

35,-

Juice

Æble - appelsin

35,-

Isvand (glas 20,-)

Pr. kande

39,-